Primul telefon 5G al celor de la Realme, divizia Xiaomi, se numeste X50 5G si este asteptat sa fie lansat inainte de 25 ianuarie. Compania, chiar daca nu a anuntat inca o data oficiala, a oferit publicului destule informatii despre device incat sa ne formam o parere solida.

Realme a confirmat deja ca telefonul va fi echipat cu procesorul Snapdragon 765G si va suporta simultan conexiune 5G si Wi-Fi. Mai mult de atat, Realme a scos la iveala cateva informatii pretioase despre sistemul de racire, care are un sistem de disipare a caldurii plasat pe cinci coridoare, acoperind 100% suprafata surselor de caldura. Sistemul de racire contine, de asemenea, si un tub din cupru de 8mm ultra-larg cu lichid de racire.

eurogsm_realme

Realme X50 5G mai vine echipat cu un display cu camera duala de selfie perforata in coltul din stanga-sus. Alte detalii oficiale nu sunt confirmate, insa zvonurile vorbesc despre un ecran IPS LCD de 6.6”, ceea ce inseamna ca nu va avea amprenta in ecran, o configuratie de 64 MP a camerei cvadruple de pe spate si incarcare rapida de 30W. Suntem curiosi sa aflam mai multe despre acest telefon promitator.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook