Faptul ca OnePlus a trecut de la cifra 3 la cifra 5 in numerotarea terminalelor nu este un lucru intamplator. Aparent, in cultura chineza, numarul 4 este considerat un numar care aduce ghinion. Practic, din cauza superstitiilor locale, producatorul a sarit direct la cifra 5. Pana la urma, cine isi doreste un terminal sub semnul ghinionului?

OnePlus 5 exceleaza cu mici exceptii la absolut toate capitolele, insa ramane oarecum problema financiara. Asta pentru ca pretul se apropie periculos de mult de flagship-urile existente. Din aceasta cauza, nu as vrea sa denumesc OnePlus 5 un flagship killer, pentru ca in exact acelasi buget exista si alte terminale care se descurca la fel de bine.

Totusi, datorita constructiei de calitate si caracteristicilor tehnice de inalta performanta, OnePlus 5 merita luat in considerare la achizitionarea unui telefon, pentru ca nu va dezamagi sub nicio forma, mai ales in cazul in care sunteti o persoana activa. Dar, haideti sa vedeti ce poate telefonul sa faca in review-ul meu:

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook