La cateva zile dupe ce Motorola si cei de la Verizon au trimis invitatii presei de specialitate pentru un eveniment intitululat “noile Droide”, unul dintre reprezentanti a confirmat din greseala existenta viitorului terminal Droid Maxx 2. Pe langa aceasta eroare si cei de la Google au facut recent un lucru asemanator, au confirmat faptul ca acest device se va comercializa si sub denumirea de Moto X Play, prin intermediul celor de la Verizon.
In cursul zilelor anterioare, cei de la Motorola au lansat  o aplicatie pe Magazin Play denumita Moto Email. Ei bine in cadrul acestei aplicatii, exista mai multe screenshot-uri de prezentare a acesteia. In unul dintre acestea putem vedea la sfarsitul email-ului textul “Trimis de pe Droid Maxx 2”. Insa aceasta eroare a fost remediata imediat de catre cei de la Motorola, iar poza de prezentare a fost stearsa.
Deoarece multe dintre dispozitivele Droid urmeaza sa fie anuntate pe data de 27 Octombrie, asteptam cu nerabdare ca producatorul american sa anunte si aparitia modelului Droid Turbo 2 (care are de asemenea o varianta internationala denumita Moto X Force).

gsmarena_001

Sursa: gsmarena

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook