BlackBerry Assistant a fost anuntat de compania canadiana si va fi lansat impreuna cu noul lor sistem de operare BlackBerry OS 10.3 si noul BlackBerry Passport.

Aplicatia are aceeasi utilitate ca si Siri sau Cortana, versiunile proprii ale Apple si Microsoft. Practic, este vorba despre un asistent personal digital, care indeplineste anumite sarcini, cum ar fi deschiderea unor aplicatii, efectuarea apelurilor sau trimiterea mesajelor text sau prin email. Pe scurt, Assistant va putea prelua si realiza marea majoritate a functiilor telefonului tau, desi trebuie mentionat faptul ca pana acum nu exista nici o informatie in ceea ce priveste compatibilitatea acestuia cu aplicatii third-party.

blackberry passport asisstant

Asteptat pe piata undeva in luna septembrie, BlackBerry Passport, impreuna cu Assistant si noul OS, fac parte din strategia canadienilor de a relansa aceste terminale, aflate momentan in declin.

 

Sursa: blogs.blackberry.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentReview LG L90
Articolul următorMicrosoft opreste productia seriei Nokia X
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.