Azi dimineata, intr-o postare pe reteaua de socializare cel mai des folosita de CEO-ul Tesla, Elon Must a anuntat ca, compania pe care o conduce a inceput sa accepte plata prin crypto moneda Dogecoin. Momentan este vorba de doua produse din shop-ul Tesla si nu de autoturisme, dar este o veste buna pentru posesorii de Dogecoin care au tot vazut cum crypto moneda se tot devaloriza in ultima perioada.

tesla dogecoin

Cele doua produse care se pot cumpara cu dogecoin in momentul de fata sunt Cyberwhistle, un fluier editie limitata inspirat de Cybertruck care costa 300 de Doge (~60 de dolari) si Cyberquad for Kids, un ATV electric dedicat copiilor cu design inspirat tot de la Cybertruck. Autonomia ATV-ului este de pana la 23KM si are o viteza maxima de ~15K/h. Tesla vinde Cyberquad for Kids pentru 12020 Doge (echivalentul a ~ 2350 dolari in momentul redactarii).

Elon Musk anuntase tot pe Twitter in luna decembrie ca Tesla va introduce ca un test plata cu Dogecoin pentru produse din shop. Daca asteptarile celor de la Tesla se realizeaza, cel mai probabil vor extinde gama de produse pentru care vor accepta plata cu crypto moneda.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook