In episodul doi din periplul meu la Techsylvania, va voi duce la masa unor tineri entuziasmati de munca lor. Reprezentau compania YOPESO, o multinationala care dezvolta solutii software pentru web si mobile. La standul lor, am dat peste doua aplicatii pentru mobil. Prima reprezenta o aplicatie de tip eCommerce, care nu este disponibila la noi in tara, iar cea de-a doua mi-a starnit interesul.

Inainte sa trec mai departe, o remarca: numele companiei e o prescurtare pentru “YOur PErsonal SOftware”, o alegere destul de buna, avand in vedere diversitatea clientilor cu care lucreaza.

Acum, sa trec la aplicatia cu pricina. Este vorba despre numita Emoji – inTextMoji Pro, o aplicatie dezvoltata pentru persoanele care folosesc regulat emoji-uri. Practic, aceasta aplicatie extinde cu mult posibilitatile pe care le ofera orice alta aplicatie. Mai mult decat atat, aceasta contine chiar si un joc cu emoji-uri: in functie de realizari, se deblocheaza noi emoji-uri. Cam acesta ar fi sistemul. Din ce am observat, aplicatia nu prea are limite, insa, momentan, este disponibila doar pe iOS. In cazul in care doriti sa vedeti despre ce este vorba, puteti intra aici pentru detalii.

Un lucru care mi-a placut la cei de la YOPESO a fost amabilitatea cu care am fost tratat, dar si profesionalismul lor, chiar daca echipa era destul de tanara.

Cat despre Techsylvania, vreau sa felicit mana de oameni care a facut posibil evenimentul, a fost o experienta placuta.

Vezi care a fost atractia Techsylvania pentru ThePhoneGeeks

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook