Asteptarea pentru viitorul flagship Samsung aproape ca a luat sfarsit, producatorul sud coreean a trimis invitatiile oficiale pentru evenimentul de lansare a lui Galaxy S11, care va avea loc in San Francisco la ora 11 (ora 21 in Romania).

Din pacate, alte detalii legate de lansare nu avem, dar pe internet au aparut foarte multe speculatii noi legate de viitorul flagship Samsung. Incepand de la faptul ca toate modelele noi se vor lansa direct cu suport 5G (deci, nu vor avea o lansare separata pentru varianta 5G), cele 3 modele vor avea ecrane de la 6,2 pana la 6,9 inchi si pana la faptul ca Samsung va sari numerotarea de Galaxy S11 si se va numi Galaxy S20 de la anul de lansare.

eurogsm_s11

Cum spuneam si mai sus, acestea sunt doar speculatii, unicul lucru cert este ca viitorul flagship Samsung va avea in dotare cel mai puternic chipset Samsung Exynos pentru piata din Europa, si Qualcomm Snapdragon 865 pentru piata din SUA. Acestea fiind spuse, abia asteptam evenimentul de lansare si inceputul lunii martie, cand ar trebui sa fie deja disponibil pe piata ca sa-l putem testa.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook