IQOO, brandul chinez care produce telefoane sub compania mama Vivo, a anuntat oficial IQOO 3 5G Transformers Edition. Este un telefon mobil in editie limitata cu personalizari in stilul Transformers aplicate telefonului atat fizic, cat si evident tema folosita pe sistemul de operare Android al telefonului. De asemenea, in cutie este si un incarcator cu logo-ul Transformers si o husa de protectie, de asemenea, marcata cu logo-ul Transformers.

Specificatiile telefonului sunt de top cu un procecsor Qualcomm Snapdragon 865 cu suport 5G, memorie RAM LPDDR5, memorie de stocare foarte rapida UFS 3.1 si o baterie de 4400 mAh care se poate incarca la 55W cu ajutorul tehnologie Super FlashCharge. Fiind un telefon de gaming, nu lipseste tehnologia de racire cu lichid si un ecran mare de 6,44 inchi AMOLED.

La capitolul camere nu impresioneaza, dar pentru un telefon de gaming are 3 camere pe spate, una de 48MP si doua de 13MP, iar pe fata o camera de 16MP.

Momentan nu stim pretul de comercializare, dar ar trebui sa apara pe data de 1 iunie cand incep si comenzile pentru telefon.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook