Stim prea bine ca fotbalul este cel mai popular sport de pe mapamond, iar pentru multi dintre noi echipa favorita de fotbal este unul dintre cele mai importante lucruri in viata. Ce facem insa atunci cand nu putem fi conectati la meciurile importante sau atunci cand ni se face pur si simplu dor de o partida de fotbal? Ei bine, daca esti un suporter adevarat, cu siguranta vei urmari online evolutia scorurilor sau, de ce nu, vei juca o partida de fotbal virtual, pe smartphone sau tableta.

Ca sa venim in ajutorul microbistilor, am alcatuit o lista cu cele mai tari aplicatii pentru pasionatii de fotbal.

FIFA este o aplicatie disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS si este una dintre cele mai complexe aplicatii dedicate fotbalului. Aplicatia strange informatii din 197 de campionate ale lumii, precum si din toate competitiile continentale. Pe langa scorurile meciurilor, in aplicatie mai aveti acces la stiri si reportaje realizate exclusiv pentru FIFA, precum si la transmisiuni LIVE.

Aplicatia se axeaza in mare masura pe Cupa Mondiala, acoperind in detaliu calificarile pentru Rusia 2018. De asemenea, puteti avea acces la o selectie de videouri si meciuri mai vechi din arhiva FIFA, precum si la clasamentul pe natiuni, actualizat in timp real.

365Scores acopera mai multe sporturi, nu doar fotbalul, oferind informatii in timp real din cateva mii de ligi, la nivel mondial.Poti sa alegi sporturile, ligile si echipele preferate, astfel ca vei primi notificari doar legate de ceea ce te intereseaza. Notificarile vin in timp real si exista si o sectiune de forum unde puteti impartasi impresii in timpul meciurilor, cu alti pasionati de fotbal.

In plus, poti vedea pe ce program este difuzat meciul care te intereseaza, clasamentele, stirile care te intereseaza, precum si videoclipurile golurilor la 5 minute dupa ce au fost marcate.

Aplicatia acopera in acest moment 10 sporturi – fotbal, handbal, crichet, rugby, tenis, baschet, hochei, baseball, volei si fotbal american – cu peste 10.000 de echipe.

FIFA Mobile Football este un simulator de fotbal cat se poate de realist. Este probabil cea mai cunoscuta si descarcata aplicatie de acest gen. Este un joc in care trebuie sa conduci echipa si sa joci meciuri pentru a incerca sa fii cel mai bun din lume.

Poti juca singur, in modul de sezon, dar jocul este mai interesant atunci cand joci in sistemul multi-player, in care lupti impotriva altor jucatori din intreaga lume.

Are 30 de ligi si un total de 650 de echipe, iar toti jucatorii din joc se bazeaza pe jucatori reali.

Football Manager Mobile 2017 ofera o abordare mai strategica a sportului rege, fiind o aplicatie care are deja o istorie in spate. Este un simulator de fotbal foarte realist, care iti testeaza cunostintele din domeniu.

Poti prelua carmele unei echipe de fotbal, avand la dispozitie cluburi din 15 tari de pe intreg globul. Tu vei decide ce transferuri se fac, tacticile de joc, cine joaca sau cine sta pe banca. Practic, ai control total asupra intregului club.

Jocul este produs de catre SEGA si este disponibil atat pe platforma Android, cat si pe iOS.

SoccerRally World Championship este un joc care se adreseaza atat pasionatilor de fotbal, cat si pasionatilor de curse auto. Scopul acestui joc este de a impinge balonul in poarta adversarului cu ajutorul unei masini. Gameplay-ul poate fi o provocare pentru incepatori, insa dupa putin exercitiu jocul devine din ce in ce mai usor. Terenul de joc este alcatuit din diverse obstacole din ce in ce mai dificil de depasit.

Jocul este disponibil pentru Android si iOS.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook