Si anul acesta am ales sa ne implicam in Walking Month si sa facem cat mai multi pasi posibili in 30 de zile. EuroGsm a participat cu doua echipe motivate si pline de viata, puse pe fapte mari, care au reusit performante uimitoare in ciuda tuturor provocarilor. Care a fost motivatia lor? In primul rand factorul social – editia 6 a Walking Month avand ca beneficiar Serviciul de Ajutor Maltez in Romania, care face posibila o masa calda pe zi pentru batranii din Cluj. In al doilea rand, pastrarea titlului de invingatori de anul trecut a fost o promisiune pe care si-au propus s-o pastreze.

Adriana, Irina, Calin, Claudia, Alin, Radu, Adrian si cel de-al doilea Alin au facut tot ce le-a stat in putere pentru a se intrece pe ei insisi in aceasta competitie.

Dornici sa puna umarul la aceasta initiativa laudabila, au renuntat la masina, mijloace de transport in comun, bicicleta sau trotineta si au ales sa mearga pe jos la birou si sa-si petreaca weekend-urile in natura, in drumetii cat mai lungi.

Care a fost rezultatul stradaniei lor? S-au impartit in doua echipe si au luat lumea la pas, clasandu-se pe locul 18, respectiv 35 in topul general al echipelor (referindu-ne aici la toate echipele inscrise in concurs, chiar si cele care nu fac parte dintr-o companie).

 

Insa ce a insemnat Walking Month pentru EuroGsm? Pastrarea locului pe podium, un binemeritat LOC 1 IN TOPUL COMPANIILOR.

Ne bucuram din plin pentru acest rezultat pe care echipele EuroGsm l-au obtinut prin perseverenta si o continua impulsionare – intre membrii echipelor, dar si fiecare pentru sine. Asteptam cu nerabdare editia de anul viitor, al carei obiectiv este sa ne pastram, din nou, locul pe podium.

“If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.”

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook