Walking Month 2023 a fost un eveniment deosebit, iar cele trei echipe din cadrul EuroGsm s-au implicat cu multa motivatie si determinare. Cu o medie de 723 166 de pasi, colegii nostri au reusit sa duca echipa in varful clasamentului, obtinand locul 2. O alta realizare inedita a fost cea a colegilor din cadrul echipei EuroGsm PMC care au obtinut locul 2 in clasamentul Superwalkers, adunand 2 468 520 de pasi.

clasament companii walking month 2023

Sursa imagine: walkingmonth.ro

Ce i-a motivat cu adevarat? Scopul social al evenimentului! Ei s-au implicat pentru a ajuta la construirea primului parc de joaca incluziv din orasul Cluj-Napoca, un loc in care toti copiii se vor putea juca impreuna, indiferent de dizabilitatile lor.

In momentul de fata, orasul nu are niciun loc de joaca accesibil pentru copiii cu dizabilitati, iar acest proiect al Serviciului de Ajutor Maltez in Romania ar putea face o diferenta reala in comunitate. Primaria Cluj-Napoca a oferit un teren pentru acest parc, iar initiativa Walking Month 2023 a fost una importanta in vederea strangerii de fonduri necesare.

walking month 2023

Sursa imagine: walkingmonth.ro

Ediția 2023 a fost o reusita incredibila atat pentru EuroGsm, cat si pentru Walking Month. Alături de echipa EuroGsm, s-au mobilizat alte 54 de companii partenere, participand, intr-un final, un numar record de 2.944 de concurenti Walking Month. 

Participarea la un astfel de concurs demnostreaza ca este posibil sa realizam o schimbare in comunitate prin munca in echipa si determinare. Cu atat mai mult, aceasta competitie este o dovada minunata a modului in care oamenii pot sa se implice si sa se foloseasca de activitati sportive si sociale pentru a contribui la binele comun. 

Colegii nostri din EuroGsm au demonstrat ca motivatia pentru a face o schimbare pozitiva poate fi un factor puternic si poate genera rezultate remarcabile. Astfel, au pus umarul la treaba si timp de 30 de zile au renuntat la masinile personale, la mijloacele de transport in comun, la biciclete sau trotinet și au optat, in schimb, pentru plimbarile lungi si aventurile in natura. 

Nu putem decat sa ii felicitam pentru reusita lor laudabila, sa le transmitem aplauzele noastre virtuale si sa speram, mai departe, ca acest parc de joaca va aduce bucurie in viata copiilor si familiilor din Cluj-Napoca!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentO poveste despre succes – Iulia Moldovan, Shop Manager
Articolul următorOPPO A58, varianta tech pentru cadoul tău de Crăciun
Sunt o persoana dinamica, cu o viziune din ce in ce mai focalizata spre era tehnologiei si a digitalizarii si cu o dorinta constructiva de a descoperi cele mai noi informatii din lumea ”geeksilor”. Ma bucur sa am ocazia de a impartasi conceptele si noutatile descoperite pe parcursul exploatarii acestui domeniu si de a le aprofunda impreuna cu voi.