Azi 16 noiembrie, intr-un eveniment care va avea loc in Bucuresti, compania autohtona Evolio va lansa iSmart Ultra, o camera de actiune revolutionara. Aceasta vine echipata cu unul dintre cele mai performante procesoare de codare video, Ambarella si senzor optic Panasonioc de 12 MP.

iSmart Ultra este capabila sa filmeze la rezolutia 4K, la 30 de cadre pe secunda, oferind o calitate exceptionala capturilor. De asemenea, poate filma la rezolutiile FullHD (120 fps) sau HD (240 fps), astfel ca permite realizarea de filmari la relanti de o calitate profesionala.

Noua camera Evolio foloseste un display de 2 inch, procesor Ambarella A12 si o baterie de 1050mAh care ii permite sa filmeze 90 de minute neintrerupt. Stocarea capturilor se realizeaza pe un card microSD cu o capacitate de pana la 128GB.

„Piata camerelor video in noiembrie 2016 aproape ca s-a dublat comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Preturile acestor  dispozitive au inregistrat insa o scadere, reducerea fiind de aproximativ 35 de procente. In acest context, dar si din dorinta de a ne extinde portofoliul pe segmentul action camera, am mizat foarte mult pe calitatea si performanta componentelor hardware, dar si pe atribuirea unor functionalitati exceptionale noului produs iSmart Ultra. Astfel a rezultat o camera de actiune revolutionara, pe care am echipat-o cu senzor optic Panasonic de 12MP si cu unul din cele mai noi si mai puternice procesoare de codare video Ambarella. Filmarile si fotografiile au o luminozitate si o claritate sporita, si sunt redate de iSmart Ultra la o calitate profesionala de exceptie, putand satisface cerintele chiar si celor mai pretentiosi utilizatori. ” – declara Liviu Nistoran, Fondator Evolio.

 

Camera video sport Evolio poate fi folosita si pentru realizarea fotografiilor la o calitate superioara, datorita lentilelor cu unghi de 170 de grade si senzor CMOS Panasonic 34110, ce permite un interval de focalizare de 12 cm la infinit. Astfel, camera poate capta imagini de pană la 12 MP in mod standard, iar cu ajutorul auto-temporizatorului de care dispune, poate surprinde 3 fotografii/secundă, 15 fotografii/4 secunde sau 30 imagini/8 secunde.

 

In ceea ce priveste kit-ul de accesorii, iSmart Ultra aduce utilizatorului un pachet complet de sisteme de prindere, ce permit montarea camerei in diferite moduri. Astfel dispozitivul poate fi utilizat sub apa, pe bicicleta, motocicleta sau in masina. In plus, pe langa camera, carcasa rezistenta la apa si accesoriile de prindere, utilizatorul mai are incluse in pachet un  alimentator si un cablu de incarcare microUSB.

Foto: Evolio.ro

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook