Sa ne imaginam cu ar fi ca utilizatorii de iPhone sa poata beneficia si de beneficiile aduse de un device cu Android, fara sa fie nevoiti sa isi schimbe telefonul. Acest lucru poate fi posibil cu ajutorul unei carcase care se poate monta pe spatele unui iPhone 6 sau iPhone7.

Carcsa care iti transforma iPhone-ul intr-un Android se numeste Eye si este un proiect Kickstarter aflat in derulare.

Eye se ataseaza pe spatele oricarui model de iPhone 6 sau 7 – standard sau Plus – si este dotat cu propriul procesor. Specificatiile sale includ un chipset MTK Helio P20, 3GB RAM si 16GB memorie interna. De asmenea dispune si de o baterie proprie cu o capacitate de 2800mAh, astfel ca poate functiona independent energetic.

Suporta unele functii la care utilizatorii de iPhone deocamdata doar viseaza, cum ar fi incarcarea wireless, NFC si acces la Google Play. Beneficiaza chiar si de un conector jack de 3.5 mm, astfel ca cei cu iPhone 7 se pot bucura din nou de castile clasice cu fir.

Mai jos sunt cateva motive pentru care creatorii lui Eye cred ca ar trebui sa cumperi acest produs, precum si un video de prezentare al produsului:

  • poti inregistra convorbirile telefonice, nativ
  • poti face fotografii selfie folosind camera principala de pe iPhone
  • acces la un file explorer adevarat
  • posibilitatea de a muta liber fisiere in PC, doar prin drag and drop
  • acces la aplicatii facute exclusiv pentru Android: Popcorn Time, SopCast, Casper, TubeMate sau NFC Tools
  • posibilitatea de a root a dispozitivului

Carcasa Eye va fi pusa invanzare in luna august sau septembrie a acestui an, si va avea un pret de 95 de dolari.

Sursa

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentNoile Smartphone-uri ZTE vor avea camera foto de exceptie
Articolul următorReview Lenovo Moto M
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.