Atunci cand cei de la Facebook au creat aplicatia de Messenger, a fost un lucru clar ca acest serviciu este unul de viitor iar compania s-a implicat din ce in ce mai mult in dezvoltarea unei aplicatii individuale pentru aceasta modalitate de comunicare. In aceste zile Facebook a dus aplicatia la un alt nivel, introducand functia “messsenger codes”.

Acest nou update iti va permite sa te conectezi cu persoanele dorite printr-o simpla scanare a unui cod unic, asemanator cu tehnologia folosita si de Snapchat. Nu va mai fi nevoie sa folosim numere de telefon si nici nu va mai fi necesar sa fim prieteni pe Facebook cu persoanele cu care dorim sa initiem o conversatie. Pe langa aceste coduri unice, cei de la Facebook mai adauga si link-uri personalizate pe care utilizatorii le pot share-ui. Aceaste link-uri sunt de un real ajutor, in special utilizatorilor business, deoarece oamenii se pot conecta direct pe link-ul tau si pot initia conversatii sau chiar pot achizitiona diferite obiecte pe care utilizatorii le pun spre vanzare.
Probabil cea mai importanta caracteristica la acest update, este faptul ca atunci cand ne conectam la codul unic al unei persoane nu vor mai aparea erori de conectare la un utilizator gresit, erori intalnite in special cand cautam o persoana dupa numele acesteie.
Dupa ce au facut publice toate aceste noutati, oficiali ai companiei au declarat si ca platforma de Messenger a ajuns la un numar record de useri si anume 900 de milioane de utilizatori activi in ultima luna. Aceasta cifra a fost atinsa in principal datorita implicatiei companiei pentru nevoile utilizatorilor si multiplelor caracteristici pe care le implementeaza si le actualizeaza periodic.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook