Cei de la Facebook ne-au obisnuit cu un flux continuu de update-uri, iata-ne aflati si de aceasta data in fata unui update destul de important, cerut in mare parte de public.

Spunem asta pentru ca ultimul update lansat pentru Facebook Messenger introduce doua caracteristici cerute de utilizatori, message Reactions si mentions. Ambele optiuni sunt destul de explicative, insa va vom arata ce trebuie sa stiti pentru a le folosi.

In ceea ce priveste optiunea de message reactions, utilizatorii pot reactiona la orice mesaj pe care il primesc in aplicatia Messenger, deci cam la fel ca in cazul aplicatiei Facebook. Spre exempl, daca primiti o poza cu o persoana draga, puteti raspunde cu reactia Love. In cazul in care sotia doreste sa redecoreze si face un anumit plan, puteti raspunde cu o reactive Yes sau No, in functie de preferinte. Posibilitatile sunt destul de variate, iar limitaeste doar imaginatia dumneavoastra.

In ceea ce priveste partea de mentiuni, Facebook permite notificarea persoanelor care au fost mentionate intr-o anumita conversatie. O situatie ar fi in cazul in care aveti un grup de conversatie cu cativa prieteni. In cazul in care doriti sa comunicati in mod explicit cu o anumita persoana, folosind simbolul “@”, utilizatorul respectiv va primi o altfe de notificare, stiind ca se vrea raspunsul lor.

Atat reactiile cat si mentiunile vor aparea zilele acestea, pe toate dispozitivele care folosesc aplicatia Messenger. In cazul in care nu ati avut parte de acest update, puteti verifica in Play Store pentru utilizatorii Android, sau App Store, pentru utilizatorii iOS.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook