Chiar inainte de lansarea ultimului film Star Wars: The Rise of Skywalker, care urmeaza sa fie lansat in 20 decembrie, Facebook s-a gandit sa fie in trend cu ultimele moduri intunecate, pe care tot mai multi utilizatori le folosesc, astfel ca a lansat o tema inspirata din Star Wars pentru fanii infocati.

eurogsm_facebookTema aceasta cu siguranta nu are scopul de a salva din bateria telefonului, dar poate forta mai putin bateria decat una alba daca folosesti un telefon cu ecran OLED. Oricum, aceasta tema contine emoji-uri noi Star Wars, strickere animate si filtre AR pentru apeluri video. Facebook a precizat ca aceasta tema este editie limitata, fara a da mai multe informatii. Din informatiile noastre speculam ca fi disponibila pentru un timp limitat.

Daca esti fan Star Wars si vrei sa ai aceasta tema pe telefonul tau, asigura-te ca ai ultima versiune de Messenger instalata pe telefonul tau cu Android sau iOS, intra la Setari, iar tema o vei gasi la sectiunea dedicata. Daca ai facut acesti pasi si nu ai gasit-o, probabil ca va trebui sa astepti cateva zile pana cand va fi disponibila si pentru tine.

Sursa: gsmarena.net

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook