Noua optiune pentru faimoasa aplicatie de mesagerie de la Facebook va intra in atentia publicului in cel mai scurt timp, aceasta facand posibila integrarea unor grupuri publice de chat.

Denumirea add-on-ului este “Rooms”, iar aceasta nu este aleasa la intamplare, ea fiind o continuare a proiectului testat tot de catre Facebook acum 2 ani.

Noutatea consta in faptul ca oricine poate accede la aceste grupuri de discutii, fie ca este sau nu conectat la reteaua de socializare.

Caracteristicile grupurilor pot fi modificate de la public la privat, cu un acord de acces necesar in prealabil.

“Acest lucru va fi dedicat conversatiilor bazate pe subiect, iar astfel oamenii pot intra in legatura si cu persoane pe care nu le cunosc”, precizeaza Drew Moxton, manager de produs in cadrul companiei Facebook.

Debutul a avut loc in Australia si Canada prin noile update-uri aduse aplicatiei in cauza, iar pentru restul lumii va urma o serie de schimbari in cadrul aplicatiei in viitorul apropiat.

Pe langa criptarea mesajelor si secretizarea acestora in cadrul aplicatiei, grupurile de chat vor completa si vor aduce un plus de performata aplicatiei de mesagerie.

 

Sursa: http://www.techradar.com/news/facebook-messenger-is-bringing-back-public-chat-rooms

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook