Google Photos este incontestabil unul dintre cele mai reusite aplicatii create de Google pentru Android pana in prezent. Aplicatia contine o pleiada de functionalitati utile cum ar fi backup nelimitat pentru fotografii, Google Assistant integrat si dispune de functionalitati pe baza de AI care imbunatatesc experienta utilizatorului. Printre ele se afla si o functionalitate care iti sugereaza automat editari pentru fotografiile tale, facandu-ti viata mai usoara cu doar o atingere de ecran.

Google Photos a fost lansat in 2018 si se pare ca Facebook se gandeste sa aduca o astfel de experienta si pe platforma sa de pe Android. Un tweet recent aparut pe Twiiter ofera informatii cu privire la existenta unei astfel de functionalitati prin care se sugereaza automat functia de editare pentru fotografiile postate pe Facebook pentru telefoanele care ruleaza Android.

Trebuie mentionat si ca Facebook testeaza si o alta functionalitate pentru news feed care-si propune sa ofere o mai buna navigare pentru continutul vizualizat, cu optiuni de sortare pentru cele mai recente, cele mai relevante sau postarile deja vizualizate. Asemeni sugestiilor de editare a fotografiilor, aceasta functionalitate nu este deocamdata live in aplicatia de Facebook fiind in prezent testata intern.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook