Atunci cand te uiti la un video pe Facebook in aplicatie pe tot ecranul si scrollezi in jos, vei vedea video-uri recomandate de Facebook. In prezent, cei de la Facebook testeaza aceasta functionalitate si la poze, numita Fotografii Populare, o similaritate copiata de la Instagram, care iti sugereaza un scroll nesfarsit de fotografii selectate algoritmic sub ecranul marit complet al pozei deschisa in feed-ul de noutati.

eurogsm_facebook (1)In setarile curente, atunci cand deschizi o poza cu ecranul marit complet o sa ai un fundal complet negru, iar cand vei vrea sa faci scroll  in jos sau swipe, esti redirectionat inapoi. Insa, cu noua functionalitate, vei vedea mai multe fotografii de la prietenii tai si alte postari publice care iti vor fi sugerate de catre algoritmul de la Facebook, furnizandu-ti o experienta similara cu cea de pe Instagram.

eurogsm_facebook (2)Fotografii Populare  doreste sa ofere utilizatorilor o experienta mai relaxanta prin absenta link-urilor pe care ar fi trebuit sa dai cick, a status-urilor pe care ar fi trebuit sa le citesti si a altui tip de continut incarcat pe feed-ul de noutati. Facebook a confirmat ca testeaza aceasta functionalitate inca din octombrie, insa mai multe detalii nu au fost dezvaluite si nu se stie cand va rula global aceasta functionalitate.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook