Se pare ca Facebook Messenger se pregateste pentru un update destul de important, care le v-a permite utilizatorilor sa primeasca SMS-uri prin intermediul aplicatiei si le v-a oferi si suport pentru multiple conturi. Acest nou update este testat in prezent de un numar limitat de utilizatori care folosesc aplicatia destinata sistemului de operare Android.

Dupa ce ne-am obisnuit cu ideea ca Facebook are incorporat in el si Instagram-ul, faptul ca americanii se pregatesc sa extinda si platforma de Messenger, nu este o veste la care nu ne-am fi asteptat. Utilizatorii de rand vor putea acum sa share-uiasca un dispozitiv care are instalata aplicatia de Messenger. Cu toate acestea suntem de parere ca acest update este o serioasa mana de ajutor oferita utilizatorilor business, care detin mai multe conturi, iar cu accest update se pot conecta cu mai multe conturi simultan.

Cea mai importanta caracteristica testata de compania americana este integrarea SMS-urilor in aplicatia acestora de Messenger. Aceasta decizie este una surpriza deoarece in anul 2012 Facebook a mai integrat odata SMS-urile in aplicatia de Messenger, dar in luna noiembrie a anului 2013 a scos aceasta functie motivant ca aceasta avea o frecventa scazuta de utilizare.

Cele 2 noi functii sunt testate in prezent de un numar secret de utilizatori din Statele Unite. Pentru a vedea daca si tu poti testa functia de integrare a SMS-urilor trebuie sa intri in setarile aplicatiei si selectezi butonul “Change SMS App”.

Acest nou update le v-a aduce celor de la Facebook o popularitate mult mai mare si cel mai probabil un numar semnificativ de utilizatori care folosesc alte platforme de Messenger in prezent, vor migra catre Facebook Messenger.

Mai multe detalii puteti afla accesand

http://www.phonearena.com/news/Facebook-is-testing-a-big-Messenger-update-that-brings-SMS-integration-and-multiple-account-support_id78263

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook