Motorola, subsidiara Lenovo, a anuntat doua modele noi accesibile ca buget, dar cu carcasa metalica: Motorola Moto E4 si Motorola Moto E4 Plus. Cu aceste doua modele entry level, Motorola isi extinde gama de produse de buget, oferind doua variante foarte tentante pentru toti cei care isi cauta un smartphone nou, cu carcasa metalica, dar totusi ieftine.

Cel mai ieftin dintre cele doua modele, Moto E4, vine dotat cu un ecran HD 720p de 5″, camere foto de 8, respectiv 5MP, un procesor quad-core de 1.4GHz bazat pe chipsetul Qualcomm Snapdragon 425 (varianta internationala are MediaTek MT6737), 2 GB de memorie RAM si 16 GB de memorie interna pentru stocare. Device-ul vine din fabrica cu cea mai noua varianta a sistemului de operare Android 7.1 Nougat.

Motorola Moto E4 Plus vine cu un ecran tot HD 720p un pic mai mare, de 5.5 inch, camere foto de 13 si 5MP. Diferenta majora fata de fratele mai mic este facuta la baterie, unde a crescut de la 2800mAh la 5000 mAh. Restul specificatiilor lui Motorola Moto E4 Plus sunt identice cu Moto E4.

Ambele modele vor fi disponibile in perioada urmatoare, pretul recomandat de producator pentru comercializare fiind 149 euro, respectiv 179 euro.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook