Chiar daca Fitbit nu a fost foarte prezenta in ultima perioada, asta dupa ce au convins o intreaga lume ca bratarile fitness sunt cool si ca merita purtate, a lansat cateva produse wearable noi.

Fitbit Versa 3, este un smartwatch dragut care are ca scop principal urmarirea sanatatii celui care o poarta, dar are si un mic difuzor si un microfon incorporat. Astfel vei putea prelua apeluri sau dicta mesajele direct de pe ceas. Ca si functii suplimentare, smartwatch-ul va avea suport Google Assistant si Amazon Alexa, va putea reda muzica preferata de pe Spotify si fiind un tracker, evident va avea si un modul GPS.

Fitbit Sense este prezentat ca si cel mai performant smartwatch realizat de Fitbit, Sense include un sensor de stres, EDA Scan cu care Fitbit masoara activitatea electrodermica, care in timp poate arata fluctuatiile de stres. De asemenea, cu ECG app, Fitbit Sense poate indica toate modificarile ritmului cardiac si direct din aplicatie se poate exporta un PDF pentru doctor. Si pentru ca e foarte important in perioada pandemiei cu Covid 19, Fitbit Sense poate masura si saturatia cu oxigen.

Fitbit Inspire 2, este o bratara de fitness dedicata celor care nu-si doresc un ceas, dar vor monitorizare 24 din 24 si o autonomie a bateriei de pana la 10 zile.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook