Dupa rumori intense intreprinse in media, este oficial – Google achizitioneaza compania de accesorii Fitbit. Ca urmare, compania americana isi reafirma din noua interesul pe piata dispozivelor wearable si doreste sa investeasca si mai mult in Wear OS, urmand ca dispozitivele produse sa se vanda cu numele Made by Google pe piata globala.

Planurile celor de la Fitbit axate pe sanatate si bunastare fizica se vor corobora cu eforturile proprii ale celor de la Google pe acest segment, incadrand dispozitive inteligente cu tehnologie AI (inteligenta artificiala) pentru a se asigura ca utilizatorul primeste mereu informatii relevante dintr-o privire.

Cei de la Fitbit, printr-un comunicat de presa, se vor asigura ca datele private asupra sanatatii si conditiei utilizatorului vor fi pastrate in siguranta si nu vor fi trimise celor de la Google pentru a le integra in Google Ads. Google promite, de asemenea, sa fie transparenti privind datele colectate. Mai mult de atat, utilizatorii, dupa ce achizitia va fi finalizata, vor avea optiunea de a-si revizui datele sau a le sterge.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook