Daca pana acuma, doar pentru o poza panoramica sau 360º, trebuia sa stai cumva nemiscat dar in acelasi timp sa te rotesti si sa potrivesti margini si unghiuri, misiune destul de complicata fara un trepied sau o baza fixa, acuma acest lucru este la fel de simplu ca si cum ti-ai pune un fular dupa gat.

Linkflow este compania care a facut filmarea 360º posibila cu uimitorul lor concept FITT 360. Acest dispozitiv seamana cu castile wireless de tip guler doar ca in loc de casti are 3 camere Full-HD ce filmeaza simultan din perspectiva utilizatorului.

Trebuie doar sa apesi butonul de inregistrare si sa te bucuri de activitatiile tale preferate. O lumina LED de culoare verde se porneste atunci cand camera incepe sa inregistreze. Are o capacitate de inregistare de 90 de minute iar inregistrarea poate fi salvata pe Cloud cu ajutorul aplicatiei de pe telefon.

Poti chiar sa mergi in concediu iar cei de acasa sa traiasca experienta din perspectiva ta, in timp real, cu ajutorul modului pentru realitate virtuala VR-Ready sau poti chiar tu sa retraiesti acele clipe minunate. Fii fara griji din pricina ploii deoarece acest dispozitiv este rezistent la apa.

FITT 360 nu e doar o camera de luat vederi, are incorporat GPS iar astfel poti sa vezi pe ce rute ai fost in drumetie sau ce locuri ai vizitat.

De la GoPro la FITT 360, industria foto-video evolueaza considerabil iar conceptele noi ce vor aparea in 2018 sunt de-a dreptul incitante.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook