Samsung Galaxy Watch3 si Watch Active 2 detin amandoua hardware-ul necesar pentru EKG si tensiune arteriala, doua functii medicale asteptate inca de la lansarea acestor modele si neimplementate pana in acest moment din cauza problemelor birocratice, trebuind sa fie aprobate de agentia de sanatate din fiecare tara in parte. A fost un timp indelungat de asteptare pentru marea majoritate si iata ca timpul de asteptare a luat sfarsit, caci mai bine mai tarziu decat niciodata.

Anuntul a fost facut oficial de Samsung si a devenit deja valabil in 31 de tari, dintre care si Romania. Iata lista acestora: Austria, Belgia, Bulgaria, Chile, Croata, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franta, Germania, Grecia, Ungaria, Islanda, Indonezia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Romania, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Elvetia, America si Marea Britania.

Pentru a te putea bucura de noile functii trebuie sa ai descarcata aplicatia Samsung Health Monitor pe care o gasesti in Galaxy Store, dar mai intai trebuie facut update software-ului care ruleaza in smartwatch pentru a-l aduce la zi inainte de a folosi aplicatia.

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook