Creat special pentru utizatorul modern, cu Galaxy Note 10 poti duce creativitatea la un nou nivel si poti transforma orice idee intr-un proiect reusit.

In noul flagship, compania a integrat componente hardware de ultima generatie intr-o forma compacta, disponibila in doua dimensiuni. Daca Note 10 vine cu un ecran Cinematic Infinity de 6.3″, iata ca Note 10+ surprinde cu cel mai mare ecran din familia Galaxy Note de pana acum – 6.8″.

Ecranul integrat in seria Note 10 este cel mai bun display integrat de Samsung. Cu certificare HDR10+ si tehnologie Dynamic Tone Mapping, ecranul Dynamic AMOLED surprinde cu fotografii si videoclipuri mai luminoase si mai clare. Iar pentru a-l pune si mai bine in evidenta, ecranul edge-to-edge vine cu un decupaj discret pentru camera, amplasat central, pentru un design simetric, echilibrat.

ecran samsung galaxy note 10

La capitolul foto-video, Note 10 impresioneaza cu tehnologie video premium, dand astfel sansa sa se creeze continut media de calitate, fara efort.

Functia Super Steady vine in ajutorul celor care iubesc sa surprinda momente pline de emotie sau adrenalina, stabilizand imaginile si filmarile. 

Galaxy Note 10+ vine si cu mod de focalizare video live, pentru modificarea adancimii de camp si focalizare pe subiect. Apoi, videoclipurile pot fi editate rapid cu ajutorul S Pen-ului.

Pentru pasionatii de jocuri sau pentru vloggeri, Galaxy Note 10 a integrat functia de inregistrare ecran. Astfel, tutorialele si streaming-urile video vor avea un plus de personalitate.

Cu ce mai surprinde noul Samsung Galaxy Note 10? Cu incarcare super rapida, bineinteles! Note 10+ permite incarcare completa in doar 30 minute, multumita incarcatorului de 45W. Ambele versiuni vin cu Wireless PowerShare, oferind posibilitatea de a-ti incarca rapid un smartwatch Galaxy Watch, castile Galaxy Buds sau orice alt device compatibil.

incarcare samsung galaxy note 10

Atunci cand vine vorba despre productivitate, Note 10 si Note 10+ se dovedesc de un real ajutor.

Cu ajutorul S Pen-ului reinventat si a functiei Air, poti controla device-ul prin gesturi. Sunt extinse si functiile Samsung Dex, astfel ca e usor sa lucrezi in tandem pe telefon, PC sau Mac. Cu o simpla conexiune USB, poti partaja fisiere sau sa accesezi aplicatii mobile cu ajutorul unui mouse si a unei tastaturi. In plus, este integrata si functia Link to Windows ce iti permite conectarea la un computer cu Windows 10, sa vizualizezi notoficarile, fotografiile sau sa trimiti mesaje.

s pen samsung galaxy note 10

Galaxy Note 10 si Galaxy Note 10+ sunt disponibile la precomanda in perioada 8-22 august si vin cu un super deal – o reducere de 450 lei/precomanda. Afla mai multe detalii, aici.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook