Se pare ca Samsung va modifica data de lansare a phablet-ului Note 5,acesta urmand sa fie anuntat in luna iulie. In mod traditional, Samsung facea lansarea oficialala a seriei Note in luna septembrie, cu o zi  inaintea expozitiei IFA Berlin, astfel ca o lansare cu doua luni mai devreme este un lucru surprinzator. Acest lucru este vazut ca o strategie a celor de la Samsung de a contracara principalul rival, Apple, care va lansa noul model de iPhone abia in octombrie. Daca pana anul trecut Apple nu era un concurent direct pentru Galaxy Note, incepand culansare modelului iPhone 6 Plus acest lucru s-a schimbat, astfel ca sud-coreenii si0au modificat si ei stragia pe anul 2015.

Zvonurile care circula in acest moment vorbesc despre doua variante a lui Note 5: varianta standard de 5.89 inch si varianta Edge, de 5.78 inch. De asemenea, se pare ca va masura doar 7.9 mm in grosime, cu 0.6mm maisubtire decat versiunea anterioara, accumulator de 4100 mAh si S-Pen.

 

Sursa: Whowired

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentLG pregateste lansarea flagship-ului G4 in pietele cheie din intreaga lume
Articolul următorImagine HTC One ME9
Marius
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.