Dupa ce ieri a fost anuntat oficial noul, probabil ca va intrebati cand va fi disponibil noul Note 7 si la noi. Samsung a oferit cateva informatii cruciale in ceea ce priveste disponibilitatea deviceului, confirmand ca va fi o perioada de precomanda in Europa.

Daca clientii din America de Nord vor avea acces la precomanda incepand de azi, 3 august, noi va trebui sa mai asteptam inca daoua saptamani. Astfel, in Europa terminalul va fi disponibil pentru precomanda incepand cu 16 august, livrarile efective fiind programate dupa data de 2 septembrie.

La fel ca si in cazul lansarii lui S7 si S7 Edge, cand clientii care au facut precomanda au primit gratuit un cadou, Note 7 va veni insotit de un gadget (la alegere) oferit gratuit pentru cei care il comanda in aceasta perioada. Este vorba de Gear VR (versiunea noua) sau un card Samsung microSD de 256 GB (cel mai mare disponibil in acest moment pe piata).

Pretul la care va fi disponibil la noi noul Note 7 este de aproximativ 3300 lei (750 EURO), pret la care veti mai primi si un gadget cadou, in perioada de precomanda.

sursa: sammobile.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook