Alaturi de iPhone 7, noul model Galaxy Note reprezinta cel mai de interes terminal care va fi lansat anul acesta. Galaxy Note 6 sau 7 (inca nu este sigur cum se va numi noul phablet) va veni cu o functie noua,in premiera la un dispozitiv mobil: cititor de retina. Practic, noul Galaxy Note va putea fi deblocat prin scanarea ochiului, un pas inainte in ceea ce priveste securitatea smartphone-urilor.

De curand au aparut in mediu online mai multe screenshot-uri care par a fi facute cu noul device prin intermediul programului Beta Samsung Galaxy, in care se poate observa o optiune “use iris” si “, cu trimitere clara la scanarea oculara.

Alte specificatii ale noului Note 7 includ un display SuperAMOLED de 5.8 inch cu rezolutia de 1440p, chipset Snapdragon 823 si 6GB RAM. Memoriainterna va fi de 64GB sau 128 GB in timp ce camera principala va avea 12MP. In mod normal, la fel ca si Galaxy S7, noul Note 7 va fi avea certificare IP68, fiind rezistent la apa si praf.

Viitorul model Galaxy Note va fi prezentat oficial in cadrul IFA, eveniment care va avea loc la inceputullunii septembrie. Pana atunci, cu siguranta vor aparea zvonuri si informatii despre acest device, din ce in ce mai des.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook