Desi abia lansat la Mobile World Congress 2016 din Barcelona, Samsung Galaxy S7 si S7 Edge sunt puse in oferta la retailerii germani cu sume care pornesc de la 699 euro pentru S7 si 799 euro pentru varianta cu marginile curbate. Graba comerciantilor de a vinde acest produs este sustinuta si de o promotie prin care, cei care fac precomanda si achita produsul vor avea avantajul sa primeasca mult doritul Galaxy cu 3 zile inainte sa apara in magazine, plus un bonus consistent reprezentat de un echipament Samsung GearVR.


Pentru inceput, campania a luat avant in Marea Britanie, Belgia si Germania, tari in care si modelele precedente au avut un succes imediat la lansare.
Pentru toti cei care nu fac precomenzi, dispozitivele vor putea fi achizitionate din magazine incepand cu 11 martie.
Ambele versiuni vor rula cu un chipset de noua generatie Snapdragon 820 sau Exynos, 4 GB RAM, display SuperAMOLED Quad HD cu dimensiunea de 5,1″. Vor veni in completarea acestor caracteristici camera foto peformanta cu tehnologie Dual-pixel, slot pentru card micro-SD (care a lipsit pe Galaxy S6) si nu in ultimul rand protectie la praf si umiditate la standardul IP68.

Samsung-Galaxy-S7-Edge

 

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentSamsung Gear S2 clasic review
Articolul următorReview Samsung Galaxy A3(2016)
Ghidul pe care ti-l doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei. Ii cunosc frumusetile, dar si capcanele, ii stiu device-urile si iti spun totul despre ele. Sunt imblanzitorii de gadgeturi, le deprind comportamentul si limbajul si iti ofera suport pentru a le folosi.