Impreuna cu operatorul de telefonie mobile Verizon Wireless, Motorola a lansat noul membru al seriei Droid cu display garantat impotriva spargerii.

 

Folosind tehnologia ShatterShield Motorola Droid Turbo 2 este primul smartphone din lume cu ecran care nu poate fi spart. Moto ShatterShield este un sistem compus din 5 straturi creat sa absoarba socurile, garantat impotriva fisurilor sau crapaturilor.

Primul strat este compus dintr-o lentila de protectie exterioara protejand impotriva loviturilor sau zgarieturilor realizate prin frecare.

Stratul 2 compus din lentila interioara transparenta pentru protectie

Stratul 3 dual touch, in cazul unui impact care afecteaza senzorul touchscreen principal se va actiona al doilea senzor touchscreen pentru a nu afecta functionalitatea telefonului.

Stratul 4 fiind superbul ecran AMOLED flexibil care absoarbe socurile si afiseaza imagini foarte clare la rezolutia 2560×1440 pixeli si Stratul 5 fiind carcasa din aluminiu pentru durabilitate.

mot-shattershield-landing-layers-us-dwb9oo5pomot-shattershield-landing-build-yours-us-dm15vfk3q mot-shattershield-landing-hero-us-dyew38ilt

 

Restul specificatiilor tehnice sunt pe masura ecranului si anume procesor Octa Core Snapdragon 810 tactat la 2GHz ajutat de 3GB memorie RAM DDR4. Telefonul se vinde in doua variante de memorie de stocare 32GB sau 64GB extensibila cu pana la 2TB prin card de memorie microSD.

Iubitorii seriei Droid de la Motorola stiu ca acestea vin cu un acumulator pe masura si nici acest model nu se lasa mai prejos, autonomia fiind de pana la 48 de ore de folosinta data de acumulatorul de 3760 mAh.

 

sursa:Motorola.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook