Fie că suntem în stația de autobuz sau ne aflăm în drum spre mare, jocurile pe telefon reprezintă modalitatea cea mai la îndemână pentru a ne ocupa timpul petrecut așteptând, beneficiind totodată de câteva minute de relaxare. Echipa ThePhoneGeeks vine cu o serie de recomandări de jocuri, potrivite atât copiilor, cât și adulților care doresc să își ocupe timpul atunci când sunt nevoiți să aștepte.

Jocuri tematice, pe gustul fiecăruia

Cei care preferă acțiunea au la dispoziție Danger Dash, un joc plin de aventură și adrenalină, în care personajul principal trebuie să se apere de tigrii care îl urmăresc. Este o cursă plină de obstacole prin orașe părăsite sau temple mistice.

„Pasionaților de mașini și curse le recomand jocuri precum Real Racing 3, un joc extrem de realist unde pot alege dintre cele 70 de modele de mașini reproduse întocmai ca originalele, reprezentând brand-uri precum Ferrari, Porsche și Lamborghini, sau Hill Climb Racing, un joc extrem de amuzant și captivant în care jucătorul trebuie să parcurgă o distanță cât mai mare pentru a câștiga monede”, a spus Marius Boca – ThePhoneGeeks.

Există și jocuri mai „serioase”, care pun la încercare logica și îndemânarea utilizatorului, printre acestea numărându-se Cut the Rope, unde jucătorul trebuie să își construiască o strategie înainte de a acționa, dar și faimosul 2048, un joc de puzzle extrem de interesant al cărui obiectiv este de a uni cât mai multe numere (multiplu de 4) pentru a forma numărul 2048.

Toate aceste jocuri pot fi descărcate gratuit, însă cei care sunt dispuși să plătească pentru a se bucura de o grafică mai bună au la dispoziție jocuri precum Minecraft – Pocket Edition, Scribblenauts Remix și Gangstar Vegas, acestea fiind totodată și cele mai populare jocuri din categoria paid în România, potrivit reprezentanților EuroGsm.

Ca în cazul oricărei aplicații, ThePhoneGeeks recomandă doar instalarea jocurilor din surse sigure, precum Play Store sau App Store, dar și utilizarea unui soft care să apere dispozitivele mobile de eventualii viruși sau de programe malware.

Telefoane și tablete pregătite pentru distracție

Printre modelele de telefoane recomandate de specialiștii EuroGsm pentru jocuri se numără Samsung Galaxy S5, HTC One (M8), iPhone 5S și Sony Xperia Z2, toate cu display-uri ce oferă imagini și culori spectaculoase și performanțe de top datorită procesoarelor puternice.

Cei care vor să se bucure de jocurile preferate pe tabletă au la dispoziție Samsung Galaxy Note Pro 12.2”, cu memorie de 32GB și conexiune de date 2G, 3G și Wi-Fi, sau iPad Air, cu sistem de operare iOS și display de 9.7’’.

 # # #

Despre ThePhoneGeeks 

ThePhoneGeeks este divizia EuroGsm specializată în rezolvarea problemelor legate de telefonia mobilă, membrii echipei având rolul de a da sfaturi clienților şi de a încuraja utilizarea corectă și la capacitate maximă a dispozitivelor mobile.

Despre EuroGsm

EuroGsm este compania specializată telecom, fiind unul dintre cei mai mari retaileri, cu o reţea de magazine extinsă la 113 unități și 81 de orașe în cei 17 ani de existență. Compania aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, telefoane de ultimă generație, accesorii și o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date.

EuroGsm este ghidul pe care ți-l dorești alături când pornești în explorarea tehnologiei.

# # #

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook