Cele mai bune 5 aplicații mobile pentru cum să te distrezi iarna aceasta[divider]

 

Doar pentru că este frig afară, nu înseamnă că trebuie să renunțăm la distracție.  Echipa ThePhoneGeeks ne prezintă cele mai utile aplicații prin care putem afla ce filme, piese de teatru sau concerte au loc în oraș, precum și care sunt cele mai populare localuri în care ne putem relaxa.

Cea mai folosită aplicație este Sapte Seri, pentru că oferă informații detaliate despre evenimentele care au loc în diferite orașe din România, dar și fotografii ale cinematografelor, teatrelor, barurilor și restaurantelor aflate pe o rază de 1 km de locația în care se află utilizatorul.

„În cazul în care ești nehotărât, ai la dispoziție numeroase recomandări. Poți căuta un cinematograf, restaurant sau teatru anume din București și din alte 14 orașe din țară: Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Brașov, Târgu-Mureș, Craiova, Pitești, Constanța, Bacău, Piatra Neamț, Brăila, Galați, Oradea și Sibiu”, a spus Radu Boancă – ThePhoneGeeks.

O altă aplicație destinată celor care vor să afle când și unde au loc diferite evenimente este Orasul Meu, iar pentru a beneficia de toate funcțiile acesteia este nevoie de crearea unui cont gratuit de utilizator. Aplicația este, de fapt, un ghid mobil de oraș, prezent atât în București, cât și în alte orașe mari din țară.

„Mai mult, dacă știi deja unde vrei să mergi și trebuie doar să ajungi acolo, ai posibilitatea de a comanda un taxi și de a plăti biletele de transport, parcarea sau rovinieta direct din aplicație”, a mai spus Radu Boancă.

Pentru cei cărora le place să meargă în club, există aplicația RezervariClub.ro, o legătură la o interfață web, care face trimiterea pe site-ul cu același nume. Acolo sunt detalii despre cluburi din peste 25 de orașe din România, cu adresă, fotografii, un rating în funcție de prețuri, atmosferă, muzica și serviciile oferite de club și, bineînțeles, numărul de contact.

 

Cele mai noi filme, acasă sau la cinematograf

 

Pentru cinefili și nu numai, există aplicația Cinemagia, care pune la dispoziție programul cinematografelor din România și programul TV complet. În plus, prin intermediul aplicației se pot cumpăra bilete la cinema direct de pe telefonul mobil.

„Nu în ultimul rând, prin intermediul aplicației Movie Quotes Quiz, utilizatorii își pot testa alături de prieteni cunoștințele despre cele mai cunoscute replici din filme și seriale”, a încheiat Adi Coman – ThePhoneGeeks.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentGood For Business
Articolul următorTablets For Christmas
ThePhoneGeeks sunt ghidul pe care ti-l doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei. Ii cunosc frumusetile, dar si capcanele, ii stiu device-urile si iti spun totul despre ele. Sunt imblanzitorii de gadgeturi, le deprind comportamentul si limbajul si iti ofera suport pentru a le folosi.