Good for Job – Ce aplicații mobile te ajută la task-urile pe care le ai?[divider]

Sigur ți se întâmplă să ai zile aglomerate, când ai impresia că nu vei face față nenumăratelor task-uri, iar zecile de mail-uri necitite din Inbox și telefonul care sună aproape fără oprire nu îți ușurează deloc munca. Cheia pentru a supraviețui unei astfel de zile este organizarea eficientă. Din fericire, echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm îți vine în ajutor cu o serie de recomandări de aplicații mobile prin care îți poți crește productivitatea, printr-o gestionare eficientă a timpului și o ușurare a realizării sarcinilor.

Astfel, pentru a te asigura că nu uiți să trimiți un raport sau să participi la întâlnirea cu partenerii, aplicația ColorNote te ajută să întocmești o listă de activități și îți trimite remindere în legătură cu acestea. Pentru fiecare task sau reminder poți seta o culoare, în funcție de importanță, iar prin intermediul unui widget poți vedea câte lucruri mai sunt pe listă. O aplicație similară este și Any.Do, care are în plus și o funcție de recunoaștere vocală, astfel că îi poți dicta activitățile pe care trebuie să le îndeplinești, fără a mai fi nevoit să tastezi înregistrările în agendă.

Dacă munca ta implică o echipă, aplicația Wunderlist îți permite organizarea task-urilor între colegi, în cazul în care vă desfașurați activitățile online. Pentru situația în care trebuie să trimiți un fișier de mari dimensiuni, există aplicații precum Dropbox sau Orange Cloud, care îți oferă posibilitatea de a stoca date, fotografii, videoclipuri, documente sau orice alt fișier din memoria telefonului într-un cont online, la care ai acces permanent. În plus, îți poți seta telefonul astfel încât Dropbox să se sincronizeze automat de fiecare dată când este salvat un document nou.

Pentru situațiile în care trebuie să trimiți urgent un document, iar scanner-ul este ocupat, există aplicațiile care permit utilizarea telefonului mobil pentru a scana. Un exemplu în acest sens este aplicația CamScanner, care scanează documentele prin intermediul camerei foto și le transformă apoi în fișiere .pdf ce pot fi procesate online pe un cont privat.

Iar pentru că toate aceste aplicații pot reduce performanțele telefonului mobil, aplicațiile precum Super Booster sau Speed Booster măresc viteza procesorului, eliberează memoria RAM și setează telefonul pentru a avea cel mai înalt nivel de eficiență. De asemenea, aplicația Clean Master (Cleaner) curăță memoria cache a telefonului și șterge fișierele temporare, eliberând memoria RAM și spațiul de stocare, și sporind astfel performanța telefonului mobil.

Acestea sunt doar câteva exemple de probleme ce îți pot îngreuna munca, însă ce te faci atunci când randamentul scăzut se datorează lipsei de motivație? Pentru a avea o stare de bine, aplicația Simply The Best Motivation emană optimism și pozitivitate și te poate determina să îndeplinești sarcinile de la serviciu mai rapid și într-un mod mai eficient. De asemenea, un simplu wallpaper pentru telefon, ca de exemplu cele oferite de aplicația Motivational Wallpapers, îți poate oferi inspirația de care ai nevoie pentru a lucra cu mai mult spor.

Nu în ultimul rând, dacă ești stresat pentru că nu ai un loc de muncă, trebuie să îți pui la punct CV-ul, iar aplicația How To Write a CV te ajută cu sfaturi privind formatul corect de CV, precum și modul în care trebuie redactată o scrisoare de intenție. Iar dacă ai emoții că nu te vei  descurca la interviu, există aplicația Job Interview Q&A, prin care sunt simulate situații reale din timpul unui interviu, ce te pregătesc pentru întrebările care îți pot fi adresate.

EuroGsm şi The PhoneGeeks sunt ghizii pe care ți-i dorești alături când pornești în explorarea tehnologiei.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentTablets For Christmas
Articolul următorDespre noi
ThePhoneGeeks sunt ghidul pe care ti-l doresti alaturi cand pornesti in explorarea tehnologiei. Ii cunosc frumusetile, dar si capcanele, ii stiu device-urile si iti spun totul despre ele. Sunt imblanzitorii de gadgeturi, le deprind comportamentul si limbajul si iti ofera suport pentru a le folosi.

1 Comentariu

Comments are closed.