Dupa ce in anul 2017 Google a introdus versiunea Go edition a sistemului de operare Android dedicat telefoanelor entry-level, acum vedem aceasta varianta actualizata la ultima versiune a sistemului de operare, avand o serie de imbunatatiri.

In primul rand, pentru ca e dedicat modelelor cu procesare mai lenta, cei de la Google s-au axat pe imbunatatirea vitezei. Astfel, Android 12 Go edition va rula mai rapid cu aproximativ 30% si va avea animatii mai cursive decat predecesorul sau.

Imbunatatiri au fost aduse si la autonomia bateriei, unde acum Android 12 Go edition are si o functie de hibernare a aplicatiilor, care nu au fost folosite o perioada indelungata de timp. Aceasta functie este foarte folositoare si atunci cand ai o capacitate limitata de stocare, iar impreuna cu noul Files Go, utilizatorii vor putea recupera orice fisier sters din ultimele 30 de zile.

Google s-a gandit si la siguranta utilizatorilor, iar acum a inclus si un profil de vizitator care se poate activa rapid in cazul in care doriti sa imprumutati telefonul prietenilor. Tot la acest capitol, cei de la Google au inclus si o functie prin care se poate vedea ce aplicatii sau functii au folosit si de cate ori.

Guest_mode_V3

Android 12 Go edition va fi disponibil pe cateva modele entry level, incepand cu 2022.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook