Desi a durat 2 ani, intr-un final compania americana Google a lansat aplicatia ce permite vizualizarea filmelor si a fisierelor video intr-un unghi de 360 grade. Aplicatia este denumita Spotlight Stories si este disponibila atat pe Android cat si pe iOS.
Initial aceasta aplicatia a fost dezvoltata de catre cei de la Motorola. Ei au denumito “new storytelling platform” si a fost disponibila inca din 2013 pe terminalele Motorola, insa la inceputul acestui an Google a comercializat aplicatia pe toate telefoanele cu Android.
Aplicatia reda animatii 2D si 3D, inclusiv celebrul “Windy” care a fost conceput de catre cei de la ex-Pixar si un nou film de actiune denumit “Help”, creat de Justin Lin, directorul francizei Fast and Furious.
Spotlight Stories este disponibila in App Store pentru toate device-urile care au iOS 8.0 sau mai mare. Momentan aplicatia si fisierele video sunt gratis, dar este mai mult decat posibil ca Google sa inceapa sa taxeze utilizatorii. Credem asta deoarece atunci cand rulam “Help” aplicatia ne avertiseaza ca acest film este gratis doar pentru o perioada limitata de timp.

 

Sursa: Techradar

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook