Google adauga peste 50 de activitati, jocuri si povesti dedicate copiilor care pot fi accesate cu ajutorul Google Assistant si Google Home. Prin aceste activitati, cei de la Google incearca sa ofere alternative distractive pentru copii, prin care ei sa nu petreaca atat de mult timp in fata ecranelor. Printre activitatile implementate se numara scaunele muzicale, Aventurile lui Mickey Mouse si cititul de povesti.

Deoarece programul de recunoastere vocala nu este disponibil in limba romana, copii pot exersa de acasa o limba straina intr-un mod foarte interactiv. Printre limbile disponibile se numara: Engleza, Germana si Franceza. Mai mult, cei de la Google si-au imbunatatit programul de recunoastere vocala pentru copii astfel incat poate diferentia vocile acestora pentru a putea oferi raspunsuri personalizate pentru fiecare utilizator.

Aceasta functie poate fi accesata prin crearea unui cont Family Link, cu ajutorul acestuia parintii pot controla informatiile si aplicatiile la care au acces copii sub 13 ani, insa sunt cateva restrictii implicite si anume:

  • Cumparatul de aplicatii sau servicii.
  • Nu pot asculta muzica sau vedea videoclipuri de pe YouTube Music.
  • Sa descarce si sa folosesasca aplicatii care nu sunt trecute pe lista programelor pentru familie.

Aceste activitati au inceput deja sa fie treptat disponibile pentru Google Assistant si Google Home, asa ca, ce mai astepti? Ofera-I copilului tau sansa sa se distreze  si sa invete o limba straina in acelasi timp!

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentSony Xperia ZX Premium primeste update la Android 8 Oreo
Articolul următorHuawei P9 Lite Mini – Review
Lumea lui Ciprian are mai multe nuante decat poate enumera vreodata o femeie. :) A reusit sa rataceasca 4 telefoane intr-un singur an, insa asteapta cu nerabdare sa testeze ultimele smartphone-uri si gadget-uri. Intre graphic design si munca de detectiv in cautarea ultimului telefon pierdut, se declara fan Windows OS si Resurrection Remix OS.