Gigantul Google este alarmat de raspandirea virusului Corona si anuleaza conferinta fizica I/O 2020, decizia este bazata pe faptul ca virusul cuprinde un numar tot mai mare de infestati cu noi cazuri anuntate zilnic, si din acest motiv temerile au atins un prag ridicat si se doreste preintampinarea unor posibile cazuri.

Acesta este ultimul eveniment tehnologic anulat de teama Coronavirusului cuprins intr-un sir lung de alte evenimente, dintre care si cel mai mare eveniment pentru industria smartphone-urilor: Mobile World Congress. Hotararea Google a fost luata in urma unor discutii cu autoritatile de sanatate.

Intr-un email trimis detinatarilor de bilet pentru eveniment, Google anunta ca suma integrala de bani va fi restituita pana in 13 martie, iar invitatilor inregistrati le este permisa automat optiunea de a cumpara un bilet pentru eveniment-ul din I/O 2021 ca decizie compensatoare.

Desi evenimentul I/O 2020 nu va avea loc, Google va sustine o sesiune live disponibila online unde poate fi urmarita la nivel global, loc in care compania va anunta noile dezvoltari la care lucreaza precum si imbunatatiri aduse serviciilor existente, cum ar fi Google Assistant si functionalitati pentru noua versiune Android 11.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook