Este oficial, Google va lansa luna aceasta cel mai asteptat telefon al perioadei. Google Pixel 5 debuteaza la sfarsitul lunii septembrie oferind noul Android 11 plus cateva alte upgrade-uri.

Nu mai este niciun mister faptul ca Google va gazdui un eveniment pe data de 30 septembrie si se stie ca viitorul telefon Pixel va fi lansat la data aceea impreuna cu noul Chromecast si noile boxe inteligente.
Se zvonea ca Pixel 5 o sa fie la coada pentru a primi Snapdragon 865, cel mai dotat procesor de la Qualcomm, insa se pare ca americanii abordeaza o noua strategie, aceea de a lasa pretul mai jos si a concura cu celelalte flagship-uri pe partea de fotografie, adoptand in schimb procesorul Snapdraon 765G.

Google is announcing the Pixel 5 on September 30

Memoria RAM a fost dintotdeauna un punct slab al telefoanelor de la Google, cu Pixel 4 care a depasit limita de 4GB RAM. Nu avem nicio informatie exacta, insa speram ca macar 8GB sa fie minimul pentru acest model, caci trendul la competitori este chiar si de 12-16GB.

Cu doar cateva saptamani ramase pana la marele eveniment, mai exista multa informatie pe care speram s-o aflam despre viitorul Pixel, de aceea va recomandam sa ne stati aproape pentru viitoare stiri.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook