In urma cu putin timp, Google a lansat pe piata cea de a treia generatie a dispozitivului sau multimedia Chromecast.

Noul dispozitiv se aseamana extrem de mult cu generatia anterioara , atat ca si design cat si ca functionalitate. Practic, imbunatatirile aduse sunt viteza, avand o conexiune Wi-Fi mai puternica, dar si faptul ca este capabil de streaming 1080p la 60FPS. Lipseste 4K, insa acest lucru era oarecum de asteptat avand in vedere ca exista deja versiunea Chromecast Ultra, la un pret sensibil mai mare.

Asadar, cei de la Google se lauda cu o viteza mai mare cu 15% a noului Chromecast, in comparatie cu generatia anterioara. In teorie pare o imbunatatire semnificativa, insa in practica probabil ca utilizatorul nu o va simti.

Daca ai deja un Google Chromecast 2 si vrei sa faci un upgrade, probabil ca varianta cea mai buna ar fi Chromecast Ultra, datorita capabilitatii de 4K. Daca insa nu ai folosit pana acum nicio varianta de Chromecast, acest dispozitiv este alegerea mai buna, mai ales ca diferenta de pret fata de generatia anterioara este aproape nesemnificativa.

Google Chromecast ramane in continuare cel mai popular dipozitiv de acest gen de pe piata, asta in primul rand datorita faptului ca este extrem de intuitiv si usor de utilizat.

Daca esti incautarea unui astfel de dispozitiv, il poti comanda chiar acum aici sau aici.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentHuawei Mate 20 Pro – bijuterie sau jucarie?
Articolul următorLive Photos – o functie aparte a camerei foto
Sony Xperia XZ2 va ocupa mereu un loc in topul preferintelor lui Marius. Pasionat de Android, geek-ul de fata nu zaboveste cand vine vorba de avantajele sau dezavantajele unui terminal si le puncteaza prin experienta sa de connoisseur. Este o persoana activa, care in timpul liber se delecteaza la un meci amical de fotbal.