Propria aplicatie a celor de la Google pentru apelare, Google Dialer, disponibila pe dispozitivele Pixel si pe cateva telefoane Motorola, poate afisa apeluri telefonice pentru tine, doar cele intrate in mesageria vocala. Lucrul acesta se traduce prin faptul ca Google Assistant poate raspunde la telefon daca nu recunosti numarul de telefon sau este marcat ca un potential spam. Pentru a face asta, ai nevoie sa-i ceri aplicatiei sa afiseze apelul in momentul in care soseste si apoi sa citesti transcriptia live pentru a vedea daca merita raspuns apelului.

Google Dialer are capacitatea de a afisa in mod automat apeluri si de a le respinge. O bucatica de cod gasita in varianta beta 4.2 de Xda-Developers confirma aceasta functionalitate, iar un renumit utilizator de pe Twitter, @wonfgmjane, a reusit sa activeze aceste functionalitate inainte ca cei de la XDA sa posteze screenshot-urile de mai jos.

Avand in vedere faptul ca aceste functionalitati inca nu sunt implementate, este probabil ca ele sa fie adaugate intr-un viitor update, lucru care nu a fost confirmat de Google. Lucrul acesta nu face decat sa ne incante si salutam initiativa companiei americane.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook