Un fapt concret in privinta creatiei Google Pixel este ca acesta a devenit cel mai bun dispozitiv din familia Nexus din punct de vedere al finisajelor. De asemenea, ideea este intarita si de lucrarea interioara creata pentru Pixel, prin designul meniurilor si al imaginilor de intalta calitate care pun in evidenta calitatea superioara a ecranului si a componentelor care il mentin in functiune.

Display-ul este capabil de a reproduce un spectru complet de culori pe 24 biti si 16,77 mil culori la rezolutia full HD 1920 x 1080 p pentru ecranul de 5 inchi si Quad HD pentru ecranul cu dimensiunea 5,5 inchi.

Google explica modul in care au gandit pana si wallpaperul de pe ecran, in care linia orizontului se aliniaza perfect cu spatele telefonului. Pe de alta parte, paleta de culoare a fost regandita astfel incat sa afiseze imagini superbe pe ecranul SuperAMOLED. Wallpaper-urile “live” sunt orientate spre simplitate si inteligenta, mentioneaza echipa de creatie Google. Aceste wallpaper-uri se adapteaza in functie de datele meteo furnizate de catre aplicatia Weather.

S-a lucrat mult si la partea de sunetele de apel, notificari si alarme. Acestea au fost adaptate special pentru a avea un sunet cristalin si rezonant in combinatia cu speakerul mic al dispozitivului.

Specificatiile dispozitivului ne indica un nivel inalt de echipare cu procesor Qualcomm® Snapdragon™ 821 2.15Ghz + 1.6Ghz, 64Bit Quad-Core, memorie de lucru de 4GB pentru ambele variante, 32 sau 128GB memorie interna de stocare, camere fata si spate cu diafragma f/2 – f/2.4, super contrast 100000:1 si protectie Gorilla Glass generatia a 4-a.

Google a venit de acesta data cu un dispozitiv realmente competitiv, prin design, hardware de exceptie si performanta foarte buna.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook