Noua interfata Gmail integreaza Google Meet, Google Chat si Spaces intr-un singur loc.

Ce se schimba?

Google introduce o schimbare de interfata in care se pot folosi aplicatii precum: Meet, Chat si Gmail intr-un singur loc.

Incepand cu data de 8 februarie, utilizatorii care doresc sa incerce noua interfata vor putea opta pentru aceasta in interfata obisnuita de la Gmail. Pana in aprilie 2022 cei care nu au optat pentru schimbare, vor incepe sa fie migrati la noua platforma, dar vor avea sansa de a reveni la platforma veche. In schimb, pe la jumatatea anului, fiecare utilizator o sa fie migrat automat la noua platforma.

Noul meniu va permite navigarea intre e-mail, conversatii importante si meeting-uri fara a fi nevoie sa se deschida o fereastra noua. Notificarile tip balon te vor tine la curent cu toate noutatile, iar in Chat si Spaces vei putea vizualiza intreaga conversatie.

Schimbarile aduse de compania americana sunt binevenite, fiind peste 1.8 miliarde de utilizatori ai serviciului. Google spera ca acesti utilizatori sa inceapa sa foloseasca mai intens si restul aplicatiilor detinute de ei cu aceasta schimbare.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook