Daca v-ati facut cunostinte sau ati intreprins discutii cu diversi utilizatori pe YouTube, uneori fiind singurul mediu in care puteati lua legatura cu vlogger-ul vostru prefeferat, aflati ca nu peste multa vreme acest aceasta functie pe care o are platforma nu va mai fi disponibila.

Potrivit notifcarii care se gaseste in sectiunea de inbox a aplicatiei, aceasta functie urmeaza sa fie dezactivata incepand cu 18 septembrie. Dand click pe butonul Learn more (trad: afla mai multe) ni se ofera cateva informatii asupra acestui subiect, incluzand faptul ca unele functii precum trimiterea de video-uri ca mesaje s-ar putea sa devina indisponibile chiar inainte de 18 septembrie. Numai vesti rele, asadar.

 

Google ne lasa o serie de instructiuni despre cum sa descarcam o copie a mesajelor din inbox aflata pe pagina de suport. In timp ce Google si-a facut o obisnuinta din a inchide unele servicii atunci cand nu functioneaza prea bine si nu sunt folosite prea mult, nu putem spune ca ne vor lipsi prea mult mesajele trimise pe YouTube, dar erau de folos in unele momente. Daca in teorie era o idee buna sa trimiti videoclipuri catre prietenii direct in aplicatie crezand ca le vor vedea, majoritatea utilizatorilor faceau asta prin intermediul aplicatiei catre alte platforme. Astfel ca, in afara putinelor dati, majoritatea nu s-a deranjat niciodata sa trimita mesaje in aplicatie, in timp ce altii nici macar n-au stiut de aceasta disponibilitate.

Daca obisnuiai sa folosesti aceasta functie si doresti sa pastrezi o copie a mesajelor tale, iti voi lasa un link de unde poti face lucrul acesta.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook