Cu ultima actualizare a aplicatiei Google search pentru dispozitivele Android a fost introdusa o functie prin care puteti cauta chiar si cand nu sunteti conectat la internet.

Cautarile realizate in modul offline sunt salvate si se realizeaza automat cand dispozitivul este conectat la internet. Aceasta functie este extrem de utila daca sunteti intr-o zona unde semnalul 3G-4G lipseste sau ati ramas fara trafic de date.

Cand dispozitivul este conectat la internet, aplicatia Google realizeaza automat cautarile din lista si veti primi o notificare pentru acestea.

Conform lui Shekhar Sharad, managerul de produse Google, aceasta functie nu solicita bateria, iar impactul asupta traficului de date este minim.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook

Distribuie
Articolul precedentCe poti face cu o tableta veche
Articolul următorTop cele mai bune smartphone-uri in 2016
When nothing goes right, call Cosmin! E calm si relaxat, are mereu raspunsurile pregatite si cateva glume ca sa-ti descreteasca fruntea. Ramane devotat Droidului si daca vrei sa ii starnesti interesul, pune-i in fata un device cu Android Oreo. Ai insa grija sa nu-i trezesti vechea pasiune privind display-urile albastre.