Android 10 in varianta finala este lansat oficial de Google si, ca in fiecare an, primele dispozitive care primesc cel mai nou sistem de operare sunt cele din gama Pixel: Pixel, Pixel XL, Pixel 2, Pixel 2 XL, Pixel 3, Pixel 3 XL, Pixel 3a, si Pixel 3a XL.
Daca inca nu ai primit notificare de update pentru Pixelul tau, poti sa descarci imaginea completa OTA sau cea de resetare din fabrica accesand link-urile de mai jos:
link 1, link 2.

Urmeaza ca restul producatorilor de smartphone-uri Android – Samsung, OnePlus, Huawei, Xiaomi etc. sa ofere update-ul la cea mai noua versiune a sistemului de operare in urmatoarele luni.

Incepand cu aceasta versiune, Google a renuntat la denumirea sistemului de operare dupa “ceva dulce” (Pie, Oreo, Nougat, etc) si ramane doar numeric la Android 10, numele de cod Android Q din versiunile de testare neavand o finalitate.

Android 10 vine cu gesturi de navigare native, un dark mode global, un manager de notificari adaptativ, smart reply pentru toate aplicatiile instalate, focus mode, un nou control parental, imbunatatiri la nivelul securitatii pentru utilizatori si multe altele pe care le vom detalia intr-un articol viitor.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook