In ultima vreme au circulat o multime de zvonuri pe internet referitoare la aparitia noului model de Chromecast de la Google care este asteptat anul acesta de lansare. Principalele imbunatatiri urmeaza a fi aduse pe partea de rezolutie care va fi 4K HDR, o interfata noua pentru Android TV si posibilitatea de control remote a Chromecast-ului, cel mai probabil cu o telecomanda in stilul Apple.

Deocamdata nu se stie daca Chromecast 2020 reprezinta a patra generatie de Chromecast sau este un upgrade la varianta Ultra din 2016. Potrivit publicatiei 9to5Google, device-ul este asteptat la sfarsitul anului curent, iar compania planuieste sa lanseze si a doua generatie de Chromecast Ultra bazata pe Android TV.

Chromecast 2020 sub numele de cod Sabrina va fi bazat pe Android TV, ceea ce inseamna acces la platforme ca Netflix, Disney Plus, YouTube, Spotify, HBO, ca sa enumar doar cateva. Ca si pe modelul din 2016 sunt prezente atat conexiunea Bluetooth, cat si Wi-Fi, si in plus suport pentru noua platforma de gaming Google Stadia.

Sursa foto: xda-developers.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook