Inca de cateva luni se zvoneste pe internet ca cei de la Google au in plan lansarea unui nou brand de telefoane si tablete care sa inlocuiasca gama de foarte mare succes Nexus.  Pana de curand acestea nu au fost decat zvonuri, insa in urma cu 3 zile in timpul premierei celebrului serial “ The big bang theory”, confirmarea a venit din partea companiei Google sub forma unei reclame publicitare pe care o puteti vizualiza acum si pe youtube accesand linkul : https://youtu.be/aNnCtmyujLA.

De asemenea, ei au creat si un website https://madeby.google.com/ in care ne este prezentat acelasi contur de telefon (care este prezentat si la finalul anuntului publicitar din linkul de mai sus), cu data de 4 octombrie pe stanga si logo-ul firmei “G” pe dreapta, iar conturul de aceasta data este umplut cu mai multe imagini care sunt redate pe rand.

O miscare destul de indrazneata spunem noi, avand in vedere succesul pe care l-a avut gama Nexus. Ne asteptam ca aceasta noua gama sa fie ceva cu totul aparte pentru a se ridica la asteptarile utilizatorilor de Nexus.

De asemenea, Google a inceput sa trimita invitatii pentru evenimentul de lansare ce va avea loc pe 4 octombrie. In acelasi timp, se zvoneste ca la acest eveniment Google va prezenta un CHROME CAST capabil sa suporte 4k dar si mult asteptatul DAYDREAM VR.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook