Dupa ce i-au acuzat in repetate randuri pe cei de la LG pentru vanzarile slabe inregistrate de modelele Nexus 4 si Nexus 5, iata ca noul Nexus 6 va fi fabricat de Motorola.
Nexus 6, Nexus X sau Motorola Shamu a spart toate recordurile pe site-ul celor de la GeekBench. Noul telefon va avea ultimele specificatii hardware si software posibile pe un smartphone aparut in ultima jumatate a anului 2014. Conform testului celor de la GeekBench, noul telefon va avea un ecran de 5.9 inch cu o rezolutie maxima de 2560 x 1440 px. Un procesor quad-core de tipul Snapdragon 805, o camera principala de 12MP si un secundara de 2 MP. Totodata memoria RAM va avea o capacitate de 3GB. Bateria telefonului va fi una de 3200 mAh, iar terminalul va fi echipat cu sistemul de operare Android versiunea L.
Dar GeekBench nu este sigurul site care publica aceste informatii. Pe unele site-uri aceste publicatii au fost insotite si de un print screen efectuat cu CPU-Z care confirma procesorul quad-core, procesorul grafic Andreno 420, memoria RAM de 3 GB si rezolutia ecranului QHD.

 

Sursa: www.techradar.com

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook