Google Now este la ora actuala o caracteristica cheie pentru utilizatorii cu dispozitive care au ca si sistem de operare Android. Aceasta aplicatie reuseste sa surprinda utilizatorii prin upgrade-urile dese si constante pe care le primeste.


Una dintre cele mai noi caracteristici ale acestei platforme consta in posibilitatea de a putea asculta mesajele primite, ca mai apoi sa raspunzi sau sa le gestionezi dupa bunul plac, pe ultimele 5 dintre acestea.
Daca ne adresam aplicatiei cu formula “arata-mi ultimele mesaje”, Google Now o sa afiseze ultimele 5 mesaje. Intr-o prima faza o sa fim intrebati daca vrem sa ascultam mesajul, iar pe urma daca vrem sa dam un raspuns persoanei care a trimis acest mesaj.
Totusi, trebuie sa fim foarte atenti la comenzile pe care le adresam aplicatiei. Formulele corecte sunt  “afiseaza ultimul mesaj” si “afiseaza ultimele mesaje”, deoarece daca spunem “afiseaza cele mai noi mesaje” sau “citeste” in loc de “afiseaza”, Google Now o sa ne afiseze cele mai noi mesaje din GMail si nu o sa ne mai permita sa generam alte comenzi vocale mai apoi.
Alt aspect de care trebuie sa tinem cont, este ca aceste comenzi vocale functioneaza doar pentru SMS-urile trimise cu ajutorul furnizorului de telefonie mobila.  Daca te afli pintre persoanele care utilizeaza in mod constant Google Voice pt SMS-uri , momentan comenzile vocale nu pot fi utilizate, insa speram ca Google va adauga si la Google Now aceasta caracteristica. Insa daca trimiti mesaje prin intermediul operator de telefonie mobila, nu va conta ce aplicatie utilizezi pentru a trimite SMS-uri, iar aceasta noua functie Google Now va trebui sa functioneze fara probleme.

mai multe detalii aici

sursa:Phone Arena.

Comentează prin Facebook

Comentează prin Facebook